Al ruim 100 jaar vakkundig kledingadvies

Wij staan garant voor een professioneel kledingadvies. Wij luisteren naar jouw wensen en dragen dan ideeën aan die aan jouw verwachtingen zullen voldoen. De uiteindelijke keuze maakt je zelf. Onder het genot van een kopje koffie, thee of iets anders geniet je van de volle aandacht.

Wij schrijven service met een grote S. Wij vermaken de bij ons gekochte kleding meestal gratis. Wij halen je (binnen de regio) zelfs op of als het niet anders kan komen we bij jou thuis. 040 Mannenmode staat voor ruim honderd jaar ervaring in de mannenmode. In 1889 begon Gerard van Buul, als kleermaker aan het Lijntje in Eindhoven. Al snel werd deze locatie te klein en bouwde hij het pand aan de Woenselse Markt 3. In 1904 betrok hij het pand waar wij tot oktober 2018 gevestigd waren. Na hem nam zoon Harrie de zaak over en tot slot kwamen kleinzonen Gerard en Jan aan de beurt. In 1993 bleek dat de familie traditie niet voortgezet kon worden. Geen van hun kinderen wilde de zaak overnemen en er werd gezocht naar opvolging.

Die werd gevonden in Erik Willems, een jonge ambitieuze modeman. Werkzaam bij 040 Mannenmode sinds 1994 en sinds 2008 eigenaar van de zaak. Hij veranderde de zaak van een traditionele herenkleding winkel naar een tijdloos moderne mannenmode zaak. Samen met zijn vrouw Judith staat hij nu dagelijks de klanten te woord en voorziet hen van vakkundig kledingadvies.


Strijp S


Erik en JUdith Willems